check this out!!

on 16.6.07

huhu takkan jumpe dapat vidio camni kat tempat lain[sebab rulr asal takleh bawak masuk camera pun gua ni]..tapi setelah baik punye runding ngan pak arab yang jaga tu dia bagi rakam =)

p/s

ini rahsia kita je tau ;)

3 comments:

Nihlah Johari said...

haha.. takleh blah rahsia dye.. siap upload kat youtube yg satu dunia leh tengok.. huhuhu..

em. subhanallah cantik sgt.. yg mcm 'lighting' kaler bright yellow n greenish-blue tu bukan lampu kan? reflection from crystals ke?

pape pun, mmg best:)

Azree MH said...

Lawa gile. Huhu. Nak gak muka ko masuk video tu last2 sekali. Hahahaahahaha.

Anonymous said...

nice...beautiful cave.
tp kan pak arab tu xkne buang kje ke nt memandangkn korg da ltk video kt youtube? hehe well, whatverpon good job, great sight of Allah creation=)