saman pertama ku!!

on 19.8.07


sejak 3 tahun memandu dengan "cermat" akhirnya
kantoi juga dengan pak polisi bak kate pepatah
"sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua"
padahal bawak 101 km/jam je..-_-"

pasti ade hikmahnye...~

hari semalam dalam sejarah
on the way gi Hi-Tea Aman Palestine
naik Avanza Nela

9 comments:

Nihlah Johari said...

huhuhuhu!!!

pasni xleh kantoi dah hu.. kalo tak tertangguh la nak beli jentera -__-"

Nihlah Johari said...

no pendaftaran kenderaan
WND 5617

Azree MH said...

Aku dah habaq dah dari dulu lagi. Patut ko bagi orang lain bawak. Haha.

zakri said...

memangler bawak 101km/j, tapi cuba tengok had laju kat situ, 80km/j, hampeh je..memang ler kene saman...kalau had laju 80km/j, paling bangsat laju boleh bawak pun, cuma 89km/j, sila ambil perhatian, kalau 91km/j akan terus disaman, apatah lagi 101km/j, hahahaha

PADAN MUKE!!!!*zakri jahat...haha

sidQi said...

oh kat selangor bleh lebih 10km/j je dr had laju ek? kat kelantan lebih sampai 20km/j polis bagi hehe..

kes kes.. sebab saman, mujahid updated blog dia.. ada hikmah gak tu..

tp kan, kalo bawak slow pon, tp xde sticker, kena saman gak [pengalaman] uh uh :(

xpe moja.. bagi je kat pacik :)

Kak Cik said...

Selepas dapat saman:

Cakap TERIMA KASIH kat polis bagi saman.. (mengapakah??)

WM said...

kalaulah pakcik polis tu baca blog moja nih... hahak..

"TERIMA KASIH..."

*hehehe*

-[[`abyd]]- said...

hhoho~utk selamat,tiru mcm sayaaa~

ana xblaja lg bwk kereta.uhuk3. adeh~

ink3r said...

okey ape kena saman sbb laju. puas hati bawak laju.
ana punya first saman sebab parking. sedey je balik2 shopping dah kena saman.
dua kali pulak tu.
kali ketiga kena lampu isyarat.