50% perkasa 07 [muja version]

on 6.9.07

Wajah2 PERKASA yg tgh nak bertolak ke Johor..
hehe Ismat yang drive selama 25 minit sebelum dipecat =p
Zahid Zuhri yang Xsempat solat isyak lepas Examnye
solat di RnR mane ntah~
sesi bertukar driver =) taqi kesian kat saya kot..
bagi la dia chance untuk drive hehe
amirul dengan gaya kurma mumtaz-nya berpuas hati
team "MOD"

* * * *
(2nd Part of MyPerkasa`07)

kem "kaizen" at 5:35:12 pm
cantiknye~
Peserta-peserta yang PERKASA mendengar arahan
serta seruan JIHAD untuk "War Game"
Akob memberi taklimat serta amant terakhir
sebelum melepaskan tentera-tentera nye bertempur
bergambar bersama pemilik semboyan JIHAD "VIVA"
=p
"saya Nuh melaporkan dari tempat kejadian.."
hehe sedutan peristiwa selepas berbalas serangan
masing-masing berbincang strategi baru..
bersedia untuk serang hendap..
aksi "Demi matahari" dalam slot bersama KRJjohor
( rinduu KRJJ!!)
wajah2 kepuasan peserta paska-PERKASA
"selepas berjaya menarik keluar kereta Bro dari selut =)"

* * * *
alhamdulillah walaupun tak sampai 50% sebenarnye dengan program PERKASA
kerana menunaikan HAK dengan Keluarga =) tapi dapat juga tempias semangat
dan ukhuwwah peserta dan komiti PERKASA`07 ni

* * * *

Juga Terima Kasih buat Team KNL dan Ikhwah MOD yang sudi bertandang
kerumah Saya di JOHOR ni hehe..sungguh bermakna

5 comments:

Azree MH said...

Moja, version ko ni gelap sangat. Haha.

Nihlah Johari said...

dari azree yg tak pegi langsung... kan dah rugi... -__-"


p/s: hAHa.. mmg sgt bermakna!! XP 1st time makan cendawan goreng..

KaK JuE said...

nape pecat ismat? sian die..
glad to noe ur family n Hebat ^_^

mujahid said...

sebab ismat peserta penuh perkasa (need energy untuk berperkasa) n dia dah ngantuk!!
hehe kak jue ni hebat jugak yang dia paling ingat =p

ink3r said...

huhuhu rase rugi pulak x pergi.. actually lame gak x pergi program ape2.. aku kerugian.. ish ish ish