lagi lagi buku :)

on 17.6.08


akhirnya selesai menuntut satu lagi ilmu :)
asas bagaimana menghasilkan buku A to Z..
dari mencari penulis/menulis sampai menjadi
satu buku yang boleh di jua & dimanfaatkan

dapatkan dipasaran bermula khamis ni!!

p/s:
sape nak tulis buku boleh contact me via phone or mail!!
hehe

4 comments:

kahfi8 said...

assalamu'alaikum..
alhamdulillah dah dapatkannya semalam.. fuh sambutan tak la berapa sangat, tapi OK la..

derma dapat banyak gak (tak tau la berapa)

nahwanNUR said...

assalamualaikum...buku ni boleh di dapati di semua toko buku atau hanya di toko buku tradisional? terima kasih

nurilahi said...

Mana nak dapat ye mooja?

mujahid said...

kalau nak hubungi saya di 0122076797
boleh je nak post ;) atau kirim etc