laporan bergambar untuk program di bawah

on 22.8.08

mr.emcee :)

Tilawah
subhanallah..sedap bacaan dia

Cikgu Azmi from TERAS
*kawan sepermusafiran ke Istanbul :)

Persembahan montaj diringi
kanak-kanak memegang lilin..
menarik..

credit to aunty mimi sebab bagi "pinjam"
ilyas ngan sara
-sume pun puji "pandai jiwai watak" hehe

Main speaker
"Dr Ata`ullah Kopanski"

Alhamdulillah sambutan amat menggalakan
penuh dewan :)

wakil Karisma yang sempat ditangkap gambarnya..
nela n kak wan maryam..


berakhir dengan doa yang cukup syahdu..

"Allahumaa harrir Aqsaana..
Allahumma A`aizzal islama wal muslim..
Allahumma Aslih syababal muslimeen..
Allahumma wahhid ummatal muslimee.."

huhu gambar tak bape cantik kali ni -_-"
kena belaja banyak lagi..

p/s
sape tau kenapa amik gambar lilin dalam gelap tu keluar cam reflect??
yang macam kunang2 tu??

6 comments:

Anonymous said...

re sara & ilyas, some ppl from the audience mcm terkejut "aik! ada budak melayu?!" hehe

re camera, pakai lah nikon next time ;)

auntie mimi

me said...

salam. DSLR anta brand ape? kalau tak silap,nak ambik gambar lilin tu kene low kan shutter speed then kalo nk bg die mcm blur sket tarik tym tgh snap. rasenyelah. hehe

nice picta!

Anonymous said...

aah nice pic...lagi2 ada tuuuuuut

Mashizaki Keikan said...

testing camera baru ka? ka dah lama?

Bin Hashim... said...

syeikh,sape name bro yang tilawah tu...? macam familiar dengan muka dia..

sidqi said...

alahai time program tu ada xm la pulak huhu.. rugi melepas..

waa comel sgt ah adik ipa nta 2 org tu hehe..