mengkikis habuk~

on 24.11.08

bismillah~

setelah sekian lama tidak membersihkan habuk, ianya telah menebal sehingga tidak boleh ditiup~ terpaksa mengkikis habuk-habuk yang mula mengeras hehe~hari ini kurang enam hari sebelum genap tiga bulan blog ini tidak dikemaskini..dahsyat sekali~last sekali update masa zaman bujang-bujang dulu :P macam la dah lama berkahwin hehe..

oppss buat yang belum kenal permaisuri beta~


ini tempat mengambil gambar sahaja

alhamdulillah sudah genap 44 hari berlalu terasa pantas masa berlalu tetapi banyak sudah kami hadapi bersama~ Final exam, Mukhayyam, balik Johor, madubulan dan PPN hehe baru 5.. semakin hari semakin mengenali satu sama lain dari setiap sudut..hmm kata orang lama ta`aruf ini tidakkan berakhir..semakin hari semakin sayaaang~langkah baru bermula lagi ;)


"Our Lord! grant us in our mates and offspring the joy of our eyes and make us patterns for those who guard against evil." (25:74)



~click image to our new family blog~

8 comments:

solahuddin the warrior said...

uncle Moja dah berubah menjadi seorang yg berperasaan

hehe.. uncle Moja, bile Solah nak dpt kawan? Solah nak kawan dgn die :)

As said...

itulah, masuk sini kena pakai wiper dah..heh

loooong way to go..

walimah di Johor eh this sunday? :)

pray for the best for both of you, take care.

zahidzuhri said...

huhu...jealous nih!! :p

'abidzahida said...

*hmm kata orang lama ta`aruf ini tidakkan berakhir..*

~mcm kenal je ayat ni...jee...=p org lama ek???grrr...

Fikrah Thanie said...

Fuhh mengkikis habuk nie, sungguh lama tak update nampaknya sampai perlu mengkikis...

Busy menghias rumah baru ke ni Moja, Langkah Pejuang plak ea...Hehhe..

nik uqbah said...

syahdu la~

moga peroleh mawaddah dan rahmah.amiin^_^

zanurul wani said...

smoga dapat lahirkan sebuah lagi baitul muslim yang sakinah,mawaddah warahmah~ameen.salam ziarah.

kak ada said...

tahniah mujahid.. lastly tetibe dapat terbukak ur blog..heheheh..
semoga kekal ke akhir hayat..
bertemu,, bercinta di dunia dan syurga hendaknya...