YOQ '09 CFS Nilai & PJ ( mukhayyam )

on 9.3.09

Bismillah.

Memandangkan saya cuma berkesempatan membawa camera ketika tracking so dikongsikan sedikit pengalam mukhayyam..Buat Solihin,Syafiq,Asyraf Syafiq,Abdul Rahman terimakasih kerana meluangkan masa untuk mukhayyam kita kali ini :) buat yang tak datang..Rugi la korang hehe


Mula melangkah~


Asyraf syafiq yang paling bersemangat ni hehe


Pegang tangan kuat2!!


akhwat turut beraksi dengan gigih


Apa yang penting?!!

tunnel under karak highway

ninja turtle was here ;)

air terjun sungai pisang~

enjoy~


يَا مَعْشَرَ ﺍﻟﻔﺘﻴﺎﻥ لاَ تَتَرَدَّدُوْا

عَنْ حَوْضِكُمْ حَيْثُ الرَّسُوْلُ مُحَمَّدُ

Wahai para pemuda, jangan pernah ragu

Untuk menuju telaga syurga di mana Rasulullah saw menanti kita

10 comments:

zahidzuhri said...

Mantop! Cambez giler la YOQ 09 :) gambor2 pun mantop,anta jadi photographer jer la,takyah jadik lawyer,heheh

Fikrah Thanie said...

Ehh gambar abang baju biru yang first tue, dia kena tinggal erk???(^_^)

Azree said...

Semput rasanya yang baju biru tu. Lupa nak jogging kot malam sebelum tu kot.

zahidzuhri said...

tak baik azree...ish2...

Zan Hassan said...

aah lupa jogging sebab skang bersenam depan cermin hehehe

Alang Atie said...

mcm kenal je tmpat..
ooh..
sungai pisang..
padan la nmk terowong taman khayalan..hik3..besh3..gambar2 pun besh..

Mujahid Hasanuddin said...

thanks ^__^

Azree said...

Thanie, ada yang terasa... Tak mention nama pun.

Zan Hassan said...

yang senam dpn cermin pun terasa gak ker hehehehe

Fikrah Thanie said...

Ha'ah ntah terasa plak, orang cakap abang baju biru yang belakang abang baju coklat kat depan sana tue...Heheh(^_^)