KL-Segamat-JB-KL in 23 Hours :)

on 8.6.09












Alhamdulillah, Semoga Allah memudahkan langkah antum seterusnya

"Semoga Allah memberi berkah kepadamu dan atasmu serta mengumpulkan kamu berdua
    (pengantin laki-laki dan perempuan) dalam kebaikan.”
(HR. Penyusun-penyusun kitab Sunan, kecuali An-Nasai dan lihat Shahih At-Tirmidzi 1/316)

9 comments:

solahuddin the warrior said...

sape pasangan yg kedua tu?

Mujahid Hasanuddin said...

Raihan Aizaini dan Ilham :)
takkan tak kenal kot? hehe

Hassan Basri Bin Othaman said...

salam mujahid..makin sihat anta..cewah manis sunguh bahasa..huhu
biase la aku dulu jb - segamat, segamat - melaka cam xde pape da..huhu
bile la turn aku lak nak kahwin ni..wawawawa

Nihlah Johari said...

^__^ *co-driver yg tdo je dlm keter huhu sowy...*

ryhn said...

mujahid n nihlah thnx for coming... n mujahid, lawa la gmbar u amek .. :)

im touched la korg dtg jgak wpun travel punye jauh... :)

zahidzuhri said...

laa..tu taqi ke? next time kalo sape2 yang tau kenduri ikhwah post la kat dalam net...ana dah miss banyak makan free...eh...kenduri kahwin :p

HambaAllah Yang Memakmurkan said...

perlu diperjelaskan taqi hanya buat majlis aqad. bukan walimah~

nway, moga kedua pasangan bahagia hingga ke yaumul akhirah

+akufobia+ said...

alaa.tak sempat nak datang.kalau tak mesti masuk gambarkan.haha.

afra` said...

salam..err..ukhti yg dllm pic ke tiga uh nama dia sape yer?

mcm kenal..UIA gak an..