Seminggu yang teramat panjang..

on 29.7.06



terengganu,taekwondo AGM,MeLEX AGM,Syura Council,GEMA..

Ya Allah,takut tak tertanggung je semua ni..berilah Aku kekuatan..
hehe nak update blog lagi kan..fuh banyak lagi kena ubah diri ni..

1 comments:

- Nihlah - said...

ade pakar motivasi/psychology kate kpdku: "jgn minta diberi kekuatan dan ketabahan krn nanti Allah akan m'beri lebih bynk ujian utk m'jadikan kite lebih kuat dan tabah".
tapi, kalau tak mintak pun, ana pecaye, ujian2 spt ni terus kt dapat, as long as we are in this path..
Any way,
BERUSAHA! BERUSAHA!
Doa kami bersama anda dan kami akan menapak di atas jalan ini bersama anda..
nsyaAllah