alhamdulillah n maaf

on 19.5.07

Dimasqh - Ankara - Istanbul

assalamualaikum =)

huhu pertama maaf sangat-sangat kepada semua kawan2 yang ternantikan khabar berita..terutama to my family sbb seminggu menghilang..sebenarnya sepanjang saya tidak dapat mengupdate blog,me"reply" email dan sms sebenarnya saya sedang mengembara dan melihat alam ciptaan tuhan yang luas ini atau bahasa mudahnye "backPackiNg" selama 7 hari ke turi dengan 100 usd sahaja untuk semua urusan + beg isi makanan sket (kat turki mahal gile) + jaket + laptop + My beloved camera pinjam + handset takde credit + Al-Quraan + alat tulis + dan ubat2 sket..saya sedang mengusahakan perkongsian lengkap siap gambar (untuk Nela fahamkan) dan sajak2 (untuk azree or izzah huraikan dan komen) serta pengajaran (untuk kita semua hargai) saya dah mula menulis sehingga hari kedua je pun dah lebig dari cerpen..huhu mungkin besok dah boleh post..tapi gambar bergantung pada speed internet ye =)

1 comments:

Nihlah Johari said...

GAMBAR MANE GAMBAR???

^___^
hohoho... nampak sgt demanding betul pengunjung blog ni... hehehehh...

maap ye encik azree...