3minit

on 8.12.07


heh tak tau nak update ape..kebetulan kat BF ni dapat signal wifi dari BMI plak hari ni..so sesaje post gambar kat istanbul ni gambar ni di-snap oleh sape ntah tapi best gak..pastu render pakai picasa [google nye stuf gak] menarik gak sebab cepat je dia upload gambar ni..dalam 3 saat lebih je..menarik gak..
opps nak tau BF tu ape ye? Baytul Fareed orang kate pre-BM haha tapi tak kot..institusi baru Ikhwah UIA..kalau ade yang tak faham maaf ye..hmm sebenarnya saya sudah tidak lagi tinggal di dalam campus UIA..bukan sebab bosan atau mahal..tapi untuk mencari pengalaman baru yang lebih berdisiplin dan membina diri..hurm prestasi yang agak memberangsangkan setakat ini..sejak berpindah di sini tak berpeluang dah nak sembayang sendiri..alhamdulillah berjemaah dengan Ahl-bayt yang lain..menarikkan??
banyak lagi yang menarik di rumah kami ini..iAllah nanti saya akan ceritakan lagi ya ;)

p/s:
heh nak buang habuk sket je ni..

3 comments:

zaini_jb said...

Salam...
Moga2 mendpt perubahan setelah tamat stadi dr BF...hehe...kem slm kat BFrian

zaid said...

tak lama lg pindah ke umah BM plak ye...hehe.

mujahid said...

hah cakap orang plak..padahal =p