reban ayam at Impian Jaya

on 8.12.07

di celahan pasu dan pokok

ni la pintu masuk ayam-ayam ni..kayu katil

zoom in sket ayam katik ni


ok ni la dia pasangan bahagia dalam reban ni..berapa kali bertelur
tapi asyik kena makan ngan binatang lain..

haaa sape kate rumah teres tak boleh nak bela ayam??this is my dad projek petang-petang ;)
mantap tak??so sape nak blue print dia boleh mail or text me ya!!


3 comments:

syaima' said...

abg umi tanye mane gmbarnye

Nihlah Johari said...

owhhh.. kecik je reban ayamnye.. memang comel sesuai ngan ayam2 tu hehe..

Nihlah Johari said...

errm.. baru terfikir.. mcm mane telur bleh kena makan dgn binatang lain?? pintu reban tak tutup ke? hehehe..

(abis la kene gelak dgn syaima' sbb tanye soalan cemni.. o__O")