photography workshop with steve mcCurry

on 15.6.09

gambar-gambar yang di kritik oleh pak steve :)

tiap kali tengok gambar ni mesti tersenyum
Ada rupa The Wall kat Palestine tak?
Apa yang bermain di fikiran adik ini?
Mengisi masa lapang dengan bermain pasir
my beloved, me and steve mcCurry

4 comments:

zakri said...

adus...penceritaan yang menarik sekali doohhh..

anyway, sedikit menyesal, sebab tak survey betul2 kamera dulu...

sony punya barang murah sehhh....senang nak dapat...

murah separuh dari canon...

aduss...ni akibat tak buat istikharah sebelum beli kamera nih...ish ish ish...

Mujahid Hasanuddin said...

ala ade la hikmah dia terbeli canon kualiti lagi baik reference lagi banyak :)

+akufobia+ said...

ngee.da terbeli nak buat macam mana.belajar untuk dapat yang terbaik dari apa yang ada.syukur.hoho.

zahidzuhri said...

anta ambeik gambar tu ada edit lagi ke or gambar tu memang ada teknik tertentu? ana perasan tiap gambar anta ada macam shadow dkat2 border,yg tu edit ke?