04/08/2006 - 04/09/2006

on 4.9.06


Nampaknya sudah genap sebulan blog ni tidak di update..terlalu banyak yang berlaku dalam fatrah sebulan ni..terlalu banyak tak tau nak citer mane dulu..Prog palestine bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan..wah2 cam skema plak bahase nway azam baru lagi (dah bape kali dah azam ni) up-date blog!!!

Dah ramai org sound awat tak up-date blog..tak tau nak jawap ape..hehe tp lpas ni iAllah at least 3 kali seminggu ok tak??sasaran permulaan..moga berjaya..satu lagi skrang dah ade supervisor yg akan bagi tajuk for the posting haha..supervisor tanpa gaji..

Tu sahaja setakat hari ini..so selamat menyambut sambutan genap sebulan mujahid tak up-date blog..ok??

2 comments:

- Nihlah - said...

erkk.ss... macam kenal aje supervisor tu??
huhuhu...
lorr... azam baru wat la skali seminggu ke.. cam logik sket kot? heh. tapi ikut nta la, nta pnye blog pun =P

mujahid said...

biar kita sasarkan bintang kalau tak kena at least kna awan =p