durian,rewang dan kawin :)

on 4.8.08

Alhamdulillah..last weekend dapat pulang bercuti
bersempena majlis walimah kakak sepupu dan juga bersempena musim duiran heheh
bertolak dari gombak dengan uncle ba`da isyak dan sampai dalam pukul 1.00 a.m
hehe sampai-sampai je semua orang belum tidur..

haha pkul 1.30 a.m terus melantak durian!!

pagi-pagi terus ke rumah pangantin untuk be-rewang :)

semua masak style kampung ^__^

pakai kayu api lagi

perosak "plan diet bulan" saya
perghh lauk kambing dia..nyum nyum

ade sape tak pernah kenal mangkuk tingkat?? :p

huhu meriah sangat..siap ade "letup-letup-keluar-kertas-kilat"
ape ntah name dia..

pasangan
Sit Sarah & Asrie

*tammat*

9 comments:

Fikrah Thanie said...

Adeyh ruginya tak ikut moja balik johor!!! Macam best je durian tue, gebunya:)

Anyway ana tengah sakit kepala nie, tadi baru makan separuh durian rumate bawak dari trengganu...

~amatullah~ said...

salam..haha
jelesnye...
nak durian..
tak bwk balik cni cket ke?

Azree Hanifiah said...

perak la thanie...eh..

bukan dah lama rosak ke diet tu... tinggal 2 bulan je lagi nih... takkan jogging makrifat lagi?

ProfHussaini said...
This comment has been removed by the author.
ProfHussaini said...

jelesnyeee...

dapat makan durian sedap-sedap tuuuu

Anonymous said...

tRingat maRshall yg tLebih acTion. n..pengapit on da spot.
caRrom x dek gmBr plak..
nak gamBo attief n da LobsTerr..
~azah~

mujahid said...

haa azah ade YM?nnt org send gambar athif tu yee..hehe ape la marshal tu buat malu je kalau ade org record..

Zan Hassan said...

eh sejak bila Moja ada plan diet nie?? jom jogging makrifat atas tilam

Fikrah Thanie said...

Jom-jom jogging di alam ruh bersama anggota jemaah Ruh!!!